Предимствата на Lendivo – Lendivo.bg

Какво трябва да знаеш, ако кандидатстваш за първи бърз кредит или си редовен клиент

Услугата, която предлагаме, е фиксирана във времето, когато става въпрос за кредит на вноски. Ако си наш клиент, имаш възможността сам да определиш размера на вноската, като променяш периода за изплащане на кредита. За целта използвай кредитния калкулатор, който е на интернет страницата ни – променяй датата на връщане на кредита и така ще контролираш размера на вноската.

Още едно предимство на бързите заеми от Лендиво е, че всички кредити са с фиксирана лихва за целият срок на договора. За разлика от много други финансови институции, които предлагат кредити на вноски, ние не си позволяваме да променяме лихвата по кредита и по този начин да увеличаваме оскъпяването на клиентите ни.

Още една причина да избереш Лендиво за кредита си е, че при нас не се начислява такса при предварително погасяване на заема. Можеш да погасиш кредита си, когато пожелаеш преди крайната дата на договора, без да ти се начисли такса за това. Ще заплатиш лихва само за периода, в който си използвал кредита.

Ако нямаш възможност да платиш вноската, когато настъпи датата на падеж, предлагаме и опция да удължиш кредита си. Удължаването на кредита става със заплащане на еднократна такса, с която преместваш вноската си с един месец напред.

Ако си взел кредит онлайн, който си изплатил навреме като спазваш всички дати за плащане и не е имало никакви проблеми със заема ти, това значително увеличава доверието ни към теб. При следващ кредит Лендиво ще ти направи предложение за персонална отстъпка от разходите по кредита. Също така ще получиш още по-бързо разглеждане на искането ти за онлайн кредит.