Актуални промоции и специални предложения

Следи тази страница за актуалните промоционални кампании на Lendivo.bg или посещавай своят профил редовно за персонализирани предложения.

Безлихвен първи кредит

Всеки първи кредит до заплата при нас е с 0% лихва за срока на договора. Вземи до 800 лева още днес и върни същата сума в края на периода.

От промоционалните условия може да се възползва всеки, който е наш клиент за първи път и кандидатства за кредит до заплата на нашата страница Lendivo.bg. Не пропускай шанса си и кандидатствай за кредит сега - без поръчител, без лица за контакт и без доказване на доход.

Големи отстъпки при всеки следващ кредит

Грабни до 30% отстъпка от следващият си онлайн заем.

Плащай вноските по твоят бърз кредит или кредит до заплата редовно. Възползвай се от уникалните предложения, които ние ще ти изпратим. По-големият брой изплатени кредити увеличава шансовете ти за по-голяма отстъпка.

Отминали кампании

Lendivo подари 10 телевизора за 10-тата си годишнина

Отпразнувахме нашият 10-ти рожден ден заедно с нашите клиенти - цели десет години бързи кредити и доволни клиенти. Всеки изтеглил онлайн кредит в периода 01.07.2023 - 31.07.2023 участва в томболата за големите ни награди, сред които смарт телевизор и смартфон.

Обратно на училище

През периода 01.09.2022 до 31.09.2022 ние подарихме 25% отстъпка от оскъпяването по бърз заем на родителите, които изпратиха децата си на училище и имаха нужда от допълнителни средства.

Подай заявка