За нас

Lendivo.bg е компания, която предоставя бързи онлайн кредити на физически лица. Разработили сме гъвкави и удобни продукти, които дават свобода на нашите клиенти.

Нашата финансова компания е високотехнологична - ние сме постигнали висока автоматизация на процесите. Това ни позволява да вземаме светкавични решения.

Лендиво ООД е небанкова финансова институция вписана в регистъра по чл. 3а от ЗКИ на Българска Народна Банка под номер BGR00455. Ние сме отговорен кредитор, който спазва нормативните изисквания на Република България.

Нашият стремеж към иновативност подкрепя мисията ни да предлагаме достъпни бързи кредити. Нашите клиенти стоят в основата на всичко, което правим през годините и ни мотивират да подобряваме себе си със всяка изминала година.

Като отговорен кредитор ние спазваме ясен етичен кодекс:

- Правим индивидуална оценка на кредитоспособността на всеки клиент.
- Не отпускаме заеми на клиенти, които са изпаднали в свръхзадлъжнялост или има съществен риск да не могат да обслужват финансовите си задължения.
- Нашите интернет кредити са с ясни и прозрачни условия, без скрити такси. Предоставяме пълната документация на всеки клиент преди да бъде одобрен за кредит.
- Винаги сме на разположение да предоговорим условията по кредита на клиент, който е изпаднал в затруднено финансово положение.

Подай заявка
Свържи се с нас
Обади ни се: 070010233
Пиши ни: info@lendivo.bg
Работно време:

Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00