Кредити с лошо ЦКР – кандидатствай лесно и изгодно

Типичен пример за кредит с лошо ЦКР

Максималният годишен процент на разходите по кредит с лошо ЦКР е 50%. Пример: вземаш 600 лева за 30 дни, лихвата е 18.00 лева и ГПР 42.58%. Трябва да върнеш общо 618.00 лева по кредита.

Информация за продукта

Минимален срок: 5 дни

Максимален срок: 45 дни

Минимална сума: 200.00 лева

Максимална сума: 1,000.00 лева.

Как да кандидатствам за кредит с лошо ЦКР?

За да кандидатстваш за кредит с лошо ЦКР, избери желаната сума от кредитния калкулатор по-горе и натисни бутон „Кандидатствай“. Във формата за кандидатстване трябва да попълниш личните си данни от твоята лична карта, които ще използваме, за да ти направим кредитна оценка. Ако теглиш кредит с лошо ЦКР за първи път, ще трябва да преминеш процес по идентификация на самоличността. За целта, ще ти се обадим по телефона, който си предоставил, когато си попълвал формата за кандидатстване.

За да разгледаме искането за кредит, трябва да отговаряш на минималните изиквания за възраст и кредитна история. Условията по кредита са, за да сме сигурни, че ще имаш възможност да плащаш кредита си редовно. За нас е важно да не изпаднеш в затруднение, когато плащаш кредита с лошо ЦКР.

Когато попълниш искането за кредит, ние ще разгледаме информацията и ще ти изпратим нашето решение до няколко минути. Ако си одобрен за кредит, ще получиш СМС, както и документите за кредита на твоят емейл адрес. Ще ти изпратим парите по избраният от теб начин. Ако имаш въпроси свързани с кредита ти, влез в клиентският си профил или се свържи с нас.

Какви са условията за кандидатстване?

За да кандидатстваш за заем с лоша кредитна история, трябва да отговаряш на следните минимални изисквания:

  • Трябва да си пълнолетен и да имаш навършени 18 години.
  • Трябва да си български гражданин и да имаш валидна лична карта.
  • Трябва да имаш редовни доходи, които не е нужно да са от трудов договор.
  • Не се изисква да имаш добра кредитна история.
  • Трябва да предоставиш валиден мобилен номер, на който да се свържем с теб.

Кредити с лошо ЦКР – всичко, което трябва да знаеш

Живеем в турбулентни времена и живота поскъпва с всеки изминал ден, а взетите кредити се увеличават. Все повече хора прибягват до кредити с лошо ЦКР, за да се справят със сметките. Ако и ти си от хората, които са попаднали в затруднено финансово положение и обмисляш да изтеглиш кредит с лошо ЦКР, тази статия ще ти е полезна.

Какво са кредити с лошо ЦКР

Кредити с лошо ЦКР и техните особености

ЦКР е съкращение от Централен Кредитен Регистър. Специална база данни, която се управлява от БНБ, в която се съхранява информация за всеки отпуснат кредит в страната и всеки лош кредит. Ако си вземал кредити и друг път, както и онлайн кредити, в този регистър ще има информация за теб.

В ЦКР има информация за това колко на брой кредита си теглил, за какви суми, какъв е бил размера на вноските по кредита, както и дали си плащал вноските редовно. Ако си имал финансови затруднения и невинаги си успявал да платиш погасителната вноска на време, в този регистър ще има информация за всяка просрочена вноска.

Когато в ЦКР се съдържа информация за просрочени вноски по кредити, това означава, че имаш лошо ЦКР. Това е основаната причина хората да се обръщат все по-често към кредити с лошо ЦКР.

Как да разбера дали имам кредит с лошо ЦКР

Как да научиш дали имаш кредити с лошо ЦКР

Има два начина да разбереш дали имаш кредити с лошо ЦКР. Първият начин е да си спомниш дали си теглил кредити назад във времето, които не си обслужвал редовно. Ако това е така, то ти имаш кредити с лошо ЦКР.

Ако не си сигурен какви кредити си теглил, може да направиш справка за твоето ЦКР в Българска Народна Банка. В справката ще видиш дали имаш кредити с лошо ЦКР, както и от кои кредитори си ги взел.

Имам кредити с лошо ЦКР – какво мога да направя

Как да се спасиш, ако имаш кредити с лошо ЦКР

За съжаление все по-често се случва потребителите да имат кредити с лошо ЦКР, но не се отчайвай! Имаш полезен ход. На първо място разбери към кои кредитори са твоите кредити с лошо ЦКР. Направи си финансов план на приходите и разходите, които имаш всеки месец, за да разбереш каква сума ти остава свободна в края на месеца. След това се свържи с кредитните компании, при които имаш кредити с лошо ЦКР. Говори с тях, обясни им ситуацията, в която се намираш и се опитай да предоговориш кредитите си, като разсрочиш вноските и намалиш общата сума на дълга.

Ако ти трябва нов заем и твоята кредита история е все още лоша, може да се обърнеш към кредитор, който отпуска заеми с лоша кредитна история. Има много фирми за бързи кредити на пазара, които предлагат кредити с лошо ЦКР. Ако се обърнеш към финансова институция, която предлага кредити с лошо ЦКР, трябва да си внимателен.

Как да избера измежду всички кредити с лошо ЦКР?

Тегли безопасно кредити с лошо ЦКР

Ето няколко съвета как да избереш подходящ кредитор:

Скрити такси или неясни условия: Когато търсиш кредити с лошо ЦКР това означава, че твоят избор за кредитор е ограничен. Ето защо някои кредитни компании се възползват от ситуацията, в която се намират потребителите и им поставят невъзможни изисквания. Преди да подпишеш договор за кредит с лошо ЦКР проучи внимателно документите. В тях не трябва да се съдържа неясен текст или такси по кредита, които не са ти били предоставени.

Внимавай за висок лихвен процент: Кредитите с лошо ЦКР са предназначени за потребители, които имат лош рисков профил. Поради тази причина има кредитори, които начисляват много високи лихви по договорите за кредит с лошо ЦКР. Разбира се, че лихвата по кредит с лошо ЦКР е по-висока от тази на банков кредит, но все пак не трябва да бъде прекалено висока.

Направи си финансов план: Ако искаш да изтеглиш кредит с лошо ЦКР, това означава, че в миналото не си бил дисциплиниран при погасяването на задълженията си. Недей да вземаш нови заеми, ако нямаш възможност да ги погасиш. Кредитите с лошо ЦКР могат да са спасение, но и финансов капан. Ако не погасиш навреме кредит с лошо ЦКР, може да бъдеш осъден, като ще трябва да заплатиш и разноските по делото. По този начин крайната сума за погасяване ще нарасне значително!

Избери точни и коректни бързи кредити с лошо ЦКР

Лендиво е регулирана небанкова финансова институция, която предлага изгодни кредити с лошо ЦКР. Посети нашата интернет страница, на която може да кандидатстваш за бърз кредит с лошо ЦКР. Също така, ако си нов клиент, може да вземеш и кредит с лошо ЦКР с нула процента лихва. По този начин ще спестиш много пари от първият си кредит, защото ще върнеш само сумата, която си взел на заем.

Какви са условията на кредити с лошо ЦКР?

Едно от предимствата на кредитите с лошо ЦКР е, че имат изключително облекчени условия за кандидатстване. Подаването на искане за кредит става бързо и лесно, а много фирми предлагат и онлайн кредити с лошо ЦКР. Най-често условията, за да вземеш кредит с лошо ЦКР, са следните:

– Да си български гражданин и да имаш валидна лична карта.

– Да си пълнолетен – трябва да имаш навършени 18 години.

– Да имаш постоянни доходи от заплата или друго възнаграждение.

Кредити с лошо ЦКР – получи изгодни условия от Лендиво

Може да вземеш изгоден кредит с лошо ЦКР от Лендиво. Нашите финансови продукти има много предимства пред останалите фирми на пазара. Ние работим седем дни в седмицата и може да вземеш пари на заем дори през събота и неделя. Процеса по кандидатстване за кредит отнема само няколко минути, а парите ще получиш още в деня, който си одобрен – по твоята лична банкова сметка или на каса на ИзиПей.

Бърз и удобен процес по кандидатстване за кредити с лошо ЦКР от Лендиво

Lendivo разработихме специални условия за кредити с лошо ЦКР. Кандидатстването за кредит става бързо и лесно през нашата интернет страница. Трябва само да имаш валидна лична карта. Посети сайта ни www.lendivo.bg и следвай стъпките, за да завършиш искането си за кредит. Ако имаш въпроси, може да се свържеш с нас на телефон 0700 10 233. Нашите обучени кредитни консултанти ще ти съдействат с всякаква информация. Ако нямаш време за разговори, напиши ни емейл на нашият електронен адрес info@lendivo.bg. Ще отговорим на въпросите ти за кредит с лошо ЦКР в рамките на работния ден.

Имат ли допълнителни такси кредитите с лошо ЦКР от Lendivo.bg?

Не, на Лендиво няма да намериш скрити такси. Нашите кредити с лошо ЦКР нямат такса за усвояване на кредит, нито такса за предсрочно погасяване. Може да погасиш своя кредит с лошо ЦКР по всяко време, когато поискаш. Ще платиш лихва само за периода, в който си ползвал заема.

Lendivo е иновативна компания за онлайн кредити. Нашата мисия е да правим бързите кредити достъпи за все по-широка аудитория. С тази цел разработихме изгодни кредити с лошо ЦКР за нашите клиенти.