Lendivo.bg – какво предлага компанията?

Lendivo.bg – какво предлага компанията?

Lendivo.bg е интернет платформа, която предлага необезпечени бързи кредити и онлайн кредити на физически лица в България. Сайта се управлява от Лендиво ООД, регистрирана небанкова финансова институция вписана в регистъра на Българска Народна Банка под No. BGR00455.

Платформата предлага лесен и бърз достъп до финансиране на хора, които имат спешна нужда от допълнителни средства. Бързите кредити са подходящи в много житейски ситуации, като например, когато имате спешна нужда от ремонт на жилището, покупка на автомобил или техника.

Лендиво е създадено с цел да направи бързите кредити достъпни за повече хора. Ние се стремим постоянно да подобряваме условията по нашите кредитни продукти. В основата на нашата работа е заложено постоянното подобряване в обслужването на потребителите ни. На Lendivo.bg ще намерите персонален подход, както и разбиране от наша страна с цел да решим всеки финансов проблем.

Можете да бъдете сигурни, че вашите лични данни са защитени. Лендиво е администратор на лични данни и спазва всички добри практики по управление и съхранение на личните данни. Вашата информация е защитена от криптирана 256-битова връзка, което осигурява допълнително ниво на защита.

Нашите основни принципи са:

– Индивидуален подход към всеки потребител, който е подал заявление за кредит.

– Отказ от интернет кредити, на лица, които са свръхзадлъжнели.

– Отказ от предоставяне на заем на потребители, които не разбират или не са съгласни с условията на заемите.

– В случай на забава на плащане, предоговаряне на условията за погасяване.