Лендиво раздава големи отстъпки през зимата

Лендиво раздава големи отстъпки през зимата

Наясно сме, че коледните и новогодишни празници подлагат на изпитание джоба на всеки българин. По време на празниците има големи разходи и месеците след тях могат да подложат на изпитание изтънелите ни джобове.

Ето защо в Лендиво направихме страхотна промоция за всеки, който има нужда от допълнителни финансови средства през месец януари.

Промоционалната кампания стартира на 5-ти януари и приключва чак на 31-ви януари. Това ще ти осигури достатъчно време да се запознаеш с условията на сайта и да участваш в киманията, докато е време.

Какво да очаквам от промоционалните условия на Лендиво?

За да се възползваш от промоцията, трябва да си бил клиент на Лендиво преди това и да си изплащал редовно задълженията си. Отиди на нашата интернет страница и избери един от кредитните продукти – кредит до заплата или кредит на вноски. Кандидатствай за заем по обичайния начин и отстъпката ще бъде автоматично приложена към кредита ти.

Ако си одобрен, ще получиш избраният от теб кредит с отстъпка 15% от лихвата по заема.

Защо да изтегля промоционален кредит?

Кандидатствайки по време на зимната промоция на Лендиво ще вземете кредит, който ще има значителна отстъпка. Това означава, че крайната сума по заема, която трябва да заплатиш, ще бъде значително по-малка.

Независимо дали кандидатстваш за кредит до заплата или кредит на вноски, ще получиш автоматично отстъпка от 15% от оскъпяването по заема.

Промоционалните условия важат за всички настоящи клиенти на Лендови.

Важно: не сме забравили и новите потребители! Всеки първи кредит до заплата е с 0% лихва за периода на кредита.