Лендиво и Уеб Брокер обявяват партньорство

Лендиво и Уеб Брокер обявяват партньорство

Лендиво е водеща финансова институция, която отпуска бързи кредити онлайн. В стремежа си да предоставим бърз и лесен достъп до средства на всички хора в България, ние сключихме партньорство с Уеб Брокер.

Сътрудничеството между Лендиво и Уеб Брокер дава възможност на всеки български гражданин, да кандидатства за кредит във всеки един от офисите на кредитния консултант Уеб Брокер в страната.

По този начин може да подадете искане за кредит към Лендиво и без да имате достъп до интернет.

Lendivo.bg е онлайн платформата за потребителски кредити на небанковата финансова институция Лендиво. Lendivo.bg предлага на своите клиенти гъвкави финансови решения: заеми до заплата и кредити на вноски.

Компанията е разработила улеснена процедура по отпускане на кредит онлайн. Кандидатстването, разглеждането на молбата и отпускането на средства стават бързо и лесно в рамките на деня.

Онлайн заем до заплата

Лендиво предоставя на заем до заплата за сума до 1000 лева на всеки, който има спешна нужда от пари. Кандидатите за кредит трябва да са български граждани и да притежават валидна лична карта.

Кредит на вноски

Лендиво предоставя и втори вид онлайн заем на своите клиенти – кредит на вноски. Максималният размер на сумата е до 3000 лева. Погасяването на кредита се прави на равни месечни вноски за срок от 3 до 24 месеца. Кредитополучателите трябва да имат валидна лична карта и навършени 18 години.

Кандидатстването и за двата кредита, които се предоставят от Лендиво, става бързо и лесно на онлайн платформата Lendivo.bg.

Клиентите, които нямат възможност да кандидатстват по интернет, или изпитват затруднения, могат да се обърнат към нашият партньор Уеб Брокер. Там обучените кредитни консултанти ще им окажат нужното съдействие.