Изгодни онлайн кредити от Лендиво – Lendivo.bg

Изгодни онлайн кредити от Лендиво – Lendivo.bg. Online kredit за спешни нужди

Онлайн кредити – за кого са подходящи?

Хора, които са попаднали в различни финансови ситуации, могат да прибягнат до онлайн кредити. Много често онлайн кредити се използват за покриване на спешни финансови нужди. Това може да е свързано с ремонт на кола или жилище, закупуване на изгорял електроуред или пък неочаквани медицински разходи.

Онлайн кредитите са подходящи за хора, които имат редовна работа и добри доходи, но нямат много спестявания, с които да покрият изненадващ разход. Също така потребителите трябва да имат добре кредитна история и да са редовни платци. В противен случай е възможно техният онлайн заем да бъде отказан.

Онлайн кредитите са изключително подходящи за хора, които искат да спестят време, тъй като няма нужда да посещават офис на кредитна компания.

Какво са онлайн кредитите?

Това е иновативен финансов продукт, който представлява паричен заем, който може да изтеглите по интернет – без да е необходимо да посещавате офис или клон на банка. Това прави онлайн кредитите изключително атрактивни и предпочитани от потребителите. 

Изплащането на заема също е лесно. Можете да погасите онлайн кредита си като направите банков превод, на всяка каса на ИзиПей в страната, а много кредитни компании предлагат и опция за плащане с банкова карта на интернет страниците си.

Кандидатстването и одобрението стават изцяло онлайн, без да е необходимо да посещавате офис. Този тип заеми имат гъвкави условия на погасяване – могат да бъдат изтеглени както за кратки периоди (няколко дни), така и за много дълги периоди (24 месеца или повече). 

Наистина ли online krediti са по-изгодни от банковите кредити? 

Сигурно не ви се вярва, но в някои случаи онлайн кредитите могат да бъдат значително по-евтини от банков кредит. Също така този вид заеми имат и значителни предимства, като например:

– Не се изисква да посетите офис на кредитора. За да кандидатствате за кредит ви трябва само интернет. Може да кандидатствате от всяка точка на страната, 24 часа в денонощието. Ако сте на работа през деня, може да получите пари вечерта.

– За разлика от банките, одобрението на кредита не отнема няколко седмици. В днешно време ще може да вземете бързи пари на заем за минути. Всичко това става без да трябва да предоставяте един куп с документи.

– Online kreditite нямат допълнителни такси след като бъдат усвоени. Банковите заеми, например, имат такса за усвояване на кредита, такса за обслужване на кредита и не на последно място такса за предсрочно погасяване. При онлайн кредитите такива такси липсват. Може да погасите кредита си по всяко време преди крайната дата без да дължите такси или неустойки. 

– Ако решите да изтеглите онлайн кредит няма да има нужда да доказвате доходите си. Това е добра новина за потребителите, които скоро са започнали работа при нов работодател и все още не са натрупали достатъчно история. Или пък нямат перфектна кредитна история.